Geert van der Veer

mijn foto's

Mannenpraatgroep

Als je de natuur binnen treed kan ik soms het gevoel hebben dat ik een stoorzender ben. Vrijdag was ik even in de buurt van Gelselaar  en wandelde samen met Ageeth een klein gebied in. De Grauwe Ganzen vlogen door de lucht en maakten de nodige herrie.  Heb dan soms het gevoel dat ik niet welkom ben en probeer de tijd dan ook te beperken. Ze vlogen hand in hand de Grauwe Ganzen rondom het gebiedGrauwe GanzenVandaag was ik even in het Needse Achterveld en kwam daar een groep Wilde Eenden tegen, alleen mannen die hielden een mannenpraatgroep, maar ik was niet welkom, ze waggelden er rustig vandoor.20140413-_MG_4520-Edit Kortom ik was weer die indringer. Toch daar een tijd op een bescheiden afstand blijven staan.20140413-_MG_4527-Edit Hoe langer je vaak ergens staat hoe meer je ziet, kwam een groepje Boerenzwaluwen tegen, een Tureluur en enkel Wulpen. De wulp wilde wel wat meewerken met de foto.  De bedoeling was om libellen te spotten, maar het is net nog wat te koud in de achterhoek. Maar het zal niet lang meer duren. Tot een volgende blog

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2022 Geert van der Veer

Thema door Anders Norén