Dansende Spreeuwen

Gisteren voor het eerst dansende spreeuwen mogen zien. Wat een spektakel is dat. Eerst een tijd wachten en dan zie je kleine groepjes, niet echt spectaculair. Heel langzaam vormen zich om je heen diverse groepen en dan op een zeker moment komen ze samen en geven een fantastische show weer. De schattingen waren dat er 30.000 spreeuwen rondhingen. Het is erg moeilijk om te bepalen hoe je het in beeld moet brengen. Je bent ook afhankelijk van de compositie van de spreeuwen. De kwaliteit van de foto s kan stukken beter maar wil de lezer toch even iets laten zien van het spektakel. Het is een dusdanige voorstelling, dat ik tijdens het fotograferen wel eens dacht, stop even met fotograferen en ga kijken. Maar ja je wilt ook fraaie foto s.

20140308-_MG_3232-Edit 20140308-_MG_3239-Edit 20140308-_MG_3300-EditAls de tijd het toelaat, dan ga ik zeker komende week de spreeuwen nog een keer bezoeken.  Tot een volgende blog

Leave a Reply