Wandeling

De zon scheen een tijdje in de Achterhoek, en daar moest gebruik van worden gemaakt. Proberen een keer een goede wandeling te maken. Samen met Ageeth richting Muldershuis gelopen. Zonder camera wandelen is natuurlijk geen optie. Op het Berkelpad kwamen wij al snel een biddende torenvalk tegen

TorenvalkEen prachtige roofvogel. Onderweg ontmoet je de nodige mensen en dan is het weer fijn om in een dorp te wonen. Het rustmoment het Muldershuis was bijna bereikt, maar op de brug viel ons oog op 2 futen. Het mannetje wilde paren en het vrouwtje was daar niet van gediend. Maar in de natuur geld het recht van de sterkste, dus het mannetje dramde door. Je zou er zo een stripverhaal van kunnen maken

FuutIk heb het je gezegd: geen zin

FuutPfffffff komt hij weer

FuutEn het maar weer op een rennen zetten

FuutIk ga er vandoor wordt bekaf van die man, ik ga er ook vandoor tot een volgende blog

One Response

  1. Marlies

    mooie fotos en leukestrip haha

Leave a Reply