IJsland vervolg

Vakantie houden is heerlijk, genieten van alle nieuwe dingen om je heen. Als je terug komt heb je nog alle verhalen van IJsland in je hoofd en in je handen. Als je in het huisje zit en vraagt aan de eigenaresse waar is de dichtstbijzijnde supermarkt en zij antwoord dan 120 km verder, dan weet je weer wat wonen wij toch dicht op elkaar. Kortom IJslans geeft rust. Daarom schreef ik zondag ook nog tot morgen. Maar dan ben je weer aan het werk en het ritme van alle dag slokt de mens weer op en is er helemaal geen tijd voor de blog van morgen. Dus dan maar even wat anders bedenken. De foto ’s van IJsland staan nu onder het kopje vakanties.

Het is een fantastisch land, een week is te kort. Wij hebben het met het weer niet erg getroffen, het was de laatste dagen 8 graden boven nul en het regende en het regende en het regende. Kortom nat. Wij gingen voor het Noorderlicht, maar dat was net als de zon achter de wolken.

Hoop dat de lezer geniet van de foto’s van IJsland.

Tot een volgende blog

One Response

  1. Hallo,

    Mooie foto’s van IJsland! Jammer dat het weer je wat tegen zat. Ik ga in juli naar IJsland, hopelijk dan toch een streepje zon. Heb je tips op het vlak van fotomateriaal (filters)?

    Mvg,

    Fabian

Leave a Reply