Grijsverloopfilter

Afgelopen week als voorbereiding op de reis naar Ijsland in Februari, een grijsverloopfilter besteld van het merk 84.5mm. Natuurlijk moet hier nog wat mee gestoeid worden om ook dit weer onder de knie te krijgen.Vandaag was het een onstuimige herfstdag met windvlagen van windkracht 8 . Maar gelukkig wel droog.

Dus vanmiddag maar even op de stalen ros gestapt. Het was een stevige trap, waarbij je soms met al je bepakking als een dronkelap over de straat fietste. Kortom ben weer even door gewaaid en tegenwind wordt meestal beloond met wind in de rug en dan had je gewild dat je veel verder was gefietst.

Hieronder enkele landschappen rondom de Berkel gemaakt met het grijsverloop filter.

 

Als laatste nog een foto vaaf de Olden Eibergsedijk, donkere wolken boven het landschap maar het licht laat zich wel zien

Tot een volgende blog

2 Responses

  1. Fabian

    Beste,

    Aangezien ik informatie aan het zoeken was rond grijsverloopfilters, kwam ik bij uw blogpostje terecht. Zelf ben ik nog aan het twijfelen tussen de cokin voorzetfilter of een filter die je op de lens kan schroeven. Het Cokinsysteem zal wel beter zijn, maar het lijkt me zo onhandig/omslachtig. Wat zijn uw bevindingen intussen?

    Met vriendelijke groeten,

    Fabian

Leave a Reply