acrobatiek

De zon scheen vanmorgen volop en dan begint het te kriebelen, ik had nog een foto in gedachten met paddenstoelen.Tussen de middag met de boterham onder de arm en natuurlijk de camera en statief even naar het kerkloobos gegaan. En dan gaat de zon uit, maar niet getreurd. Het was een walhalla van paddenstoelen. Het was moeilijk om een keus te maken welke ik op de foto wilde zetten. Plotseling hoorde ik iets in de verte , zag allemaal kabouters staan kijken en sloot mij daar maar bij aan. En toen zag ik het ook, een hangmatspin deed aan acrobatiek over de hoge daken van de woningen van de kabouters.

Even verderop stond een hele groep paddenstoelen in het noorderlicht

Het noorderlicht spreekt mij wel aan, wij zijn voornemens om in februari naar IJsland te gaan om daar het Noorderlicht te gaan fotograferen. Het lijkt mij fantastisch omdat mee te maken.

Als laatste nog een foto van en straatlantaarn in het grote kabouterbos

Tot een volgende blog

 

One Response

Leave a Reply