Verjaardags cadeautje

Het was zaterdag een zonnige dag, wel met de nodig wind. Maar samen met Arjen afgereisd naar de Bekkendelle in Winterswijk. Op zoek gegaan naar de bosbeekjuffer. Na een tijdje zoeken hadden wij ze gevonden. Er was nog wel wind maar bij vlagen waren er toch mogelijkheden om te foto’s te maken. Het zijn prachtige gekleurde libellen. Als je een detail opname maakt van een vleugel is het al een lust om naar te kijken

Maar de mannen waren minder bereid om te poseren dan de dames bosbeek.Dus dan maar en dame op de foto

Na de bekkendelle nog even verder gereden en het veen ingelopen op zoek naar de hoogveenglanslibel. Voor het eerst hebben wij hem aangetroffen. Maar op de foto zetten wilde niet lukken. De zin was er ook een beetje af. Als verjaardags cadeautje beloonde ik mijzelf met een val in en petgat, met als gevolg een flink verzwikte voet.  Het natte pak was deugd, in onderbroek naar huis gereden en nu weer langzaam aan het herstellen van de verzwikte voet.

Tot een volgende blog

Leave a Reply