Fuut

Bij mijn vorige blog had ik de bals van de futen al laten zien, het voorjaar is nu echt aan de gang, de Fuut zit nu op het nest, omringd door takjes waar het jonge groen van in aantocht is. Op en top voorjaar lijkt mij

Fuut

Ondertussen kwam ik in deze omgeving ook weer het ijsvogeltje tegen evenals de bonte en de groene specht.

Verder was ik even op zoek naar de middelste bonte specht, maar helaas het kan niet altijd mee zitten. Terwijl ik een beetje op een boomstronk om mij heen zat te kijken zag ik in de verte iets bewegen het was een bosmuis, gelukkig voor mij op telelens afstand.

Had hem graag anders op de foto gehad maar hij had mij al vrij snel in de gaten en ging er als een speer vandoor. Maar al met al toch weer een paar heerlijke uurtjes in de natuur gehad

Fijne paasdagen gewenst

One Response

  1. Prachtige fotos van dit bijzondere mooie eiland..

    ik heb de fotos gezien van de kruisweg…heel bijzonder..wat een idee om het zo te doen..
    geweldig idee..

Leave a Reply