Ijslandschap

Het was gisteren weer een grijze dag, toch probeerde de zon soms heel even er doorheen te komen met als gevolg dat je een prachtig licht had. Aanleiding om na mijn afspraak in Winterswijk niet direct naar huis te rijden. Via allerlei kleine weggetjes rondom Winterswijk even een kijkje genomen bij de steengroeve, een prachtig gebied. De ondergrond van de steengroeve bestond nog uit bevroren ijs waaruit een boom te voorschijn kwam. Door de verschillende kleuren in het ijs en de kale boom heeft de foto iets surrealistisch en zo kom je dan weer blij thuis met een bijzondere  foto.

 

De foto van de dode dodaar ( blog 11 februari) had ik opgestuurd naar de afdeling natuur van dagblad Tubantia deze is in de editie van zaterdag geplaatst. Altijd weer leuk om te zien dat er een foto van jezelf is geplaatst.

 

 

One Response

  1. Mooie foto, Geert! Inderdaad een mooi surrealistisch en grafisch beeld. Mooi lijnenspel.

    Leuk!

Leave a Reply