Winter in Nederland

Vandaag 5 februari gezellig met mijn dochter Marlies op stap geweest om te fotograferen. Voordat ik haar ophaalde kwam ik langs eenvogelweidegebied Hier zag ik het roodborstje parmantig op het bord zitten van vogel weidegebied als strenge bewaker   Daarna nog naar het winterswijkse woold geweest. een prachtig gebied om door heen te slenteren en van elkaar te leren.  Het zal nog even wennen zijn om met regelmaat en nieuw blog te schrijven maar wil zeker deze uitdaging aan.

Het lijkt wel of iedereen aan het schaatsen is, bij welke plas of sloot je ook langs rijd ze zijn er aan het schaatsen. Op de terug weg kwamen wij nog 2 zwanen tegen die aan het uitrusten waren van hun rondje schaatsen op de ballesput.

Het ziet er naar uit dat de winter nog wel even aan houd en wie weet krijgen wij nog een elfstedentocht als dat zo is moeten we er nog maar een snipperdag tegen aangooien want dat wil je als Fries toch niet missen. Het was een prachtige zonnige dag.

Leave a Reply